Kávézókőrök! DXN Dinamikus Start Program!

Posted by on 2015. március 24. kedd

 

 

Dinamikus Start Program

Jó hír! Szolgálati közlemény, a DXN üzlet szabályzattal foglalkozik, és egy nagyszerű, új csatlakozási lehetőségről szól!  

Egy ideje már, komoly igény merült fel, némi változtatásra, ami további lehetőséget jelenthet, az újonnan csatlakozóknak. A változtatás legyen olyan, hogy gyorsabb, intenzívebb startot biztosítson, az ezt igénybevevőknek.

Nagyon szeretem ebben az üzletben azt, hogy attól válunk egyre sikeresebbé, hogy a munkatársainkat hozzásegítjük a sikerhez, saját céljaik eléréséhez.

Ebbe a programba, csupa olyan elem került, amit könnyen lehet másolni és mégis meghagyja a lehetőséget arra, hogy személyre szabható legyen.

Dinamikus Start Program

Ez a DSP nek rövidíthető program, egy olyan találmány, mint ha a bevásárlás végén, amikor a két jól megrakott bevásárló kocsival, fizetés után éppen el akarok indulni a pénztártól, de a pénztáros még visszatart. Átad egy ajándékot, amiben az általad kifizetett összeg százötven százalékát kapod meg kedvezményes levásárlási lehetőségként.

Tehát a jövőben, ha náluk vásárolsz, a következő vásárlások alkalmával, amíg ez a százötven százaléknyi kedvezményed tart, minden termék árából, amit megveszel, tíz százalék kedvezményt kapsz.  sale-1165576_960_720

Ha tehát vásárolsz tizenötezer forintért, akkor csak tizenháromezer-ötszáz forintot kell fizetned, és ezerötszáz és forinttal csökken a kedvezmény számládon az egyenleg.

Ez szerinted egy jó ajánlat?

Amikor az ajándék számlával éppen elindulnál a pénztártól, a pénztáros ismét megállít és folytatja, hogy amennyiben szólsz a rokonaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek, hogy, ha ők is vásárolnak, akkor szintén kapnak százötven százalék, levásárolható kedvezményt.

De ha így teszel, akkor mindenképp add át nekik, az üzletben mostantól létező, nyilván tartási számodat is.

 

Mert minden olyan forgalomból, amit a te számodra hivatkozva realizál az üzlet, neked azonnal adnak, 27%-ot, készpénzben.

Mondd ez milyen ajánlat?

A DXN DSP programja pontosan ez. Egyet fizet, kettő és felet kap!

Az a kérdés, hogy a te szomszédodat, rokonaidat, ismerőseidet ki fogja tájékoztatni? Mert, hogy hogy hamarosan valakitől megtudják, az biztos.

 

 

Ugye nem kell tovább magyarázni, mert hát egyértelmű, hogy jól jár, egyedülállóan jól, a DXN hez csatlakozó ismerősöd, ezzel a most decemberben bevezetett új indulási lehetőséggel. Másutt nincs ilyen kedvezmény! Hangsúlyt érdemel, hogy a régi csatlakozási lehetőséggel, kevés pénzzel, néhány doboz cigaretta árának megfelelő apró pénzzel is természetesen csatlakozhat, az, aki azt választja.http://www.dxneva.hu/uzletepites/vasarolnal-ingyen-vagy-ennel-is-tobbre-vagysz-megkapod/

Az egyik ismerősöm, akinek szintén megmutattam a Start Programot, itt megállította az előadásomat és nyomatékkal megkérdezte. Azt akarod mondani, hogy aki úgy gondolja, hogy megvásárol a csatlakozáskor, egy  közel 160 ezer Ft értékű kezdő csomagot, egyfelől természetesen ebben az értékben, termékeket kap, plusz még levásárlási bon gyanánt ennek a 160 ezernek a 150% át is?

Tehát ennyi terméket, és további, ha jól számolom 240 ezer Ft levásárolható bont?

 

Igen, erről beszélünk! És mondd! Szerinted ez jó ajánlat? Jól hangzik?  Hallottál-e ilyenről másutt is? Szerintem és sok ilyen csomaggal csatlakozó szerint is az ajánlat egyedülálló más MLM cégek nem adnak ekkora kedvezményt.
De mutatok a többi start csomag közül egy másikat is, ez szerényebb indítás, alacsonyabb a költség.
DSP C csomag
A csomag tartalma:
Black Coffee 1 doboz
Lingzhi coffee 3in1 1 doboz
Cream coffee 1 doboz
Cocozhi / forró csoki gyerekeknek /1 doboz
Spirulina 120 / kék zöld alga / 1 doboz
RG 30 ganoderma kapszula 1 doboz
GL 30 ganoderma kapszula 1 doboz
Ganozhi fogkrém 1 db
Ganozhi szappan 1 db
Starter Kit – 1 db

A csomag magában foglalja a Tagsági regisztráció díját is
.

A csomag értékének 110 %-a a későbbi vásárlások során
a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolható
A csomag törzsvásárlói ára 32.730 Ft

 

http://litzlercoffee.com/

Megkereslek, ha szeretnél hozzám szólni

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

info@litzlercoffee.com

+36 30 23 33 571

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.